Jouw vakgebied kent geen geheimen voor jou. Jij weet hoe de hazen lopen en bent bekend met de kansen en uitdagingen binnen jouw werkdomein. Dit heeft jouw passie voor jouw vakgebied alleen maar gemotiveerd. Hierdoor weet je ook wat er nodig is om binnen jouw domein als professional ingezet te worden. Je denkt in mogelijkheden en weet uitdagingen te vertalen naar (ontwikkel)adviezen. Dan ben jij de assessor die Skills Centrum Nederland zoekt!

Als assessor maak jij de Skills, de inzetbaarheid en de (ontwikkel)potentie van professionals inzichtelijk. De ambitie van de (toekomstige) professional is dus jouw missie.

Skills Centrum Nederland biedt jou een begeleidingstraject tot assessor aan zodat jij zelfstandig EVC-onderzoeken kan uitvoeren binnen een door Skills Centrum Nederland gefaciliteerde werkomgeving. Als assessor werk je voor een enthousiast en dynamisch team, heb je een flexibele werkplek en bepaal jij jouw eigen agenda.

Is jouw enthousiasme opgewekt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau

  • Flexibel inzet

  • Vergoeding: in overleg

  • Flexibel inzet

  • Goede arbeidsvoorwaarden